postcodeloterij miljoenen jacht

Uw code is goedgekeurd.
Geen persoonlijke code? Klik hier
Beveiligde website
Winnaars
  • U speelt de hele maand maart gratis mee. Vanaf speelronde april speelt u automatisch betaald verder voor € 13,50 per lot per trekking, inclusief StraatprijsVerdubbelaar. Er zijn 14 trekkingen per jaar en u kunt opzeggen wanneer u wilt. Meespelen zonder StraatprijsVerdubbelaar? Belt u dan met onze Ledenservice: 088 - 020 1010.
  • Naast uw kans op miljoenen tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht maakt u kans op een studioplek voor Miljoenenjacht in september dit jaar en ziet u direct of u nu al een van de 4 extra geldprijzen van € 25.000,- wint. De extra geldprijzen en studioplekken kunnen gedurende de gehele looptijd van de actie vallen. Dit betekent dat deze al gevallen kunnen zijn op het moment dat u instapt. Als u direct een geldbedrag wint, krijgt u uw geldprijs, nadat de eerste incasso van het inleggeld succesvol is geïncasseerd, automatisch op uw rekening gestort. Bekijk hier de overige actievoorwaarden.
  • Op geldprijzen boven de € 449,- zijn wij verplicht de wettelijk vastgestelde kansspelbelasting in te houden.
  • Deze actie loopt tot en met 28 maart 2019 om 12.00 uur. U maakt tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht kans op hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Het moment van instappen bepaalt met hoeveel shows u meespeelt.
  • Als deelnemer maakt u al kans op alle prijzen uit de reguliere trekking van de Postcode Loterij. Meer loten betekent een grotere kans dat u in de prijzen valt.
  • U kunt binnen deze actie maximaal 3 loten activeren per IBAN.
  • De maandelijkse trekking van de Nationale Postcode Loterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 8e van de volgende maand. De 13e trekking vindt plaats op 5 juli 2019, de 14e trekking op 27 december 2019 en de decembertrekking op 1 januari 2020. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 8e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.
  • De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10233 d.d. 23/12/2016.